Met trots presenteren wij onze poster voor Urpop 2022

Festival poster 2022

In samenwerking met het Arcus college. Hebben we weer diverse ontwerpen gekregen voor de festivalposter voor Urpop 2022.

Uit de vele ontwerpen die de leerlingen hadden gemaakt (ze krijgen er ook nog eens studiepunten voor) hebben we de inzending van Jason Westhovens uitgekozen om helemaal uit te werken tot poster. Het resultaat hebben jullie inmiddels gezien.


URPOP 2021 helaas weer Afgelast !

Helaas hebben wij wederom het besluit moeten nemen om Urpop 2021 af te lassen. De tijd is nog niet rijp om weer een evenement te organiseren en volgens de overheid gaat dit zeker nog tot juli duren.

De 39ste editie gaat dus nog een jaar op zich laten wachten. Een domper voor ons, maar zeker ook voor jullie, onze trouwe bezoekers. We zijn momenteel aan het proberen om de line up weer een jaar op te schuiven. Zodra we hier meer nieuws over hebben, laten we dat uiteraard weten.

Schrijf 26 mei 2022 alvast in je agenda, we hopen je dan weer op ons festivalterrein te mogen begroeten! Tot die tijd, blijf gezond!

Take care,

 

 


Bestuur Stichting Urpop

 

 

Danbury VIP Panel Tonight CANCELLED – MADD – Connecticut, State Office

 

Urpop 2020 afgelast!

Door de mondiale crisis die er momenteel heerst. Hebben, wij als bestuur van Stichting Urpop, tot onze grote spijt, moeten besluiten om de 2020 editie van het festival te annuleren. Het festival zou plaatsvinden op 21 mei a.s.

Lees meer...

Aanmelden Urpop Band Battle

Wil jij met jou band op Urpop 2020 staan?

De battle wordt georganiseerd ism OJC De Kelder, waar de Battles ook zullen plaatsvinden.

De Battle vind plaats op de volgende data:

Voorronde 1, 2 november 2019

Voorronde 2, 16 november 2019

Finale, 7 decembe 2019r

Wie weet sta jij dan voor ons publiek te spelen...

Lees meer...

Meer artikelen...