13.00 - 13.45 UUR - SQeW

Area: Tent

 

Na jaren van een retired (1989)  Party DJ ,....begon "het" in 2017 opnieuw.  Met mixen van House Music op moderne CDJ's, en uiteindelijk in combinatie met  "old scool" DVS-gestuurde draaitafels.  De stijl van SQeW is gebaseerd op een mix van Tech-, Jacking- en Deep house met een ouderwetse Funk- en Disco-touch. Muziek van Defected Records (Label) en Block & Crown (DJ's / Producers) maakt vaak deel uit van zijn set. Het grootste deel van zijn tijd besteedt SQeW aan het maken van mash-up mixen en "live" sets in zijn studio. Maar op 21 Mei 2020 is SQeW te vinden op Urpop waar hij een spectaculaire set zal uitvoeren op basis van een van zijn studiomixen.
 
SQeW's motto: "DJing House Music is not style, but a way of living".

 

Lees meer...

14.15 - 15.00 UUR - RXmode

Area: Tent

 

RXmode is opgegroeid met elektronische muziek. Zijn voorliefde voor electro en techno heeft de Limburger de laatste jaren als producer tot uiting gebracht met releases op verschillende labels, met veel support van grote namen in deze scene. De eigen, duistere RXmode sound hoor je tegenwoordig ook terug in zijn dj sets, zo ook in 2020 op Urpop!

Lees meer...

15.00 - 16.15 UUR - BloYaTop

Area: Stage

Dankzij veel optredens werkt deze band haar weg omhoog van de bars en clubs naar festivals, het ondersteunen van bands als Mother's Finest, Pat Travers, Randy Hansen, Guy Forsyth en Y & T. Met een creatieve drive, veel liveattitude en een smakelijke mix van muzikale stijlen creëert BloYaTop een steeds groter groeiende groep volgelingen.